Spa's & Jacuzzi's van Wellness 2000


 

Passionspas

Persoonlijk Ontwerp

Het ontwerpen van spa’s is onze passie en specialiteit.

Onze Passion Spa’s hebben unieke lijnen en vormen wat zorgt voor een betoverend design. De strategisch geplaatste jets, LED verlichting, BALBOA Besturingssysteem en de diverse functies zorgen ervoor dat u een ultieme beleving ervaart. Aangezien wij alles zelf ontwerpen creëren wij een optimaal zit- en ligcomfort, waarbij de diepte en contouren van de plekken voor maximale luxe zorgen.

Uw Passion Spa is een prachtig kunstwerk wat optimaal in uw huis of tuin zal komen te staan.


 


Prettige Massage

Door onze jarenlange ervaring en met nauwkeurige  samenwerking door fysiotherapeuten zijn  onze Passion Spa’s  speciaal ontworpen en onderscheiden wij ons van andere  spa’s.

 We  gebruiken pulserende, roterende en directe jets die u de  massage geven waar u dat nodig  heeft. Tevens hebben wij het  unieke Aqua Rolling Massage ontwikkelt, waarbij het water  omhoog wordt gestuwd langs uw onderrug en wat een krachtige  massage creëert. Passion  Spa’s heeft als enige ter wereld  een totale lichaamsmassage ontwikkeld. U ligt hierbij op een  massagebed wat u het gevoel geeft dat u op een wolk ligt. Elke Passion Spa heeft dus zijn  eigen mogelijkheden en eigenschappen wat voor u de ultieme beleving creëert.

 

Perfect Helder Water

Passion Spa’s heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s.

In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Passion Spa’s zich ook hier onderscheidt.

Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.


 


Planeet Vriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Passion Spa bewust bezig om het energieverbruik te verminderen.

Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Passion Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Passion Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

 

Precies Vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn.

Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Passion Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Passion Spa’s leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Passion Spa waar u jaren van zult gaan genieten.Protectie voor U

Bij Passion Spa’s maken wij geweldige spa en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan.

Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

ONDERHOUD

Het goed onderhouden van uw spa is zeer belangrijk, als u dit goed doet is heeft u weinig problemen en kan u gerust zijn? Gaat u hier iets minder secuur tewerk of laat het te wensen over dan gaat dat de kans op mogelijke problemen verhogen!

Is uw water helder en geeft het geen muffe geur af dan bent u goed bezig en hoeft u uw water constant te houden door de nodige producten! Is het water troebel en/of ruikt het water. Dan is uw water niet gezond en moet u hierop reageren!

 

 

Test 2 keer per week uw water en voeg de nodige producten toe!