INFRAWAVE INFRAROODCABINE

Waarom een Infraroodsauna kopen?

Een Infraroodcabine is ideaal als je van een aangename warmte wil genieten en toch een therapeutisch effect wil hebben op uw lichaam.De infraroodstralen dringen diep door in de huid waardoor ze een ontspannend effect hebben op de spieren en gewrichten met als gevolg dat de pijn verzacht wordt.

De stralers van uw infraroodcabine gaan ervoor zorgen dat spierpijnen reuma ,gewrichtspijnen,psoriasis,huidaandoeningen, fybromyalgie,.. kunnen verholpen worden.

Tijdens een deugddoende sessie in een infraroodsauna van Wellness2000 zal u ook uw lichaam ontgiften alsook u huid zuiveren door te transpireren.

Heerlijk ontspannen in een therapeutische infraroodcabine.

Voordelen van een Infraroodsauna:

  • -Helpt bij reuma ,spier –en gewrichtspijnen,psoriasis,huidaandoeningen, fybromyalgie

Een van de meest effectieve manieren om uw lichaam te behandelen tegen deze aandoeningen.

  • -Versterkt het immuunsysteem
  • -Stimuleert het Hart en de bloedsomloop
  • -Verbrand calorieën zonder inspanning
  • -Zorgt voor een intense diepte reinigingvan uw lichaam
  • -Slapenloosheid

Ontspannen in een infraroodcabine is gezonder dan het nemen van medicatie. De indringende warmte en de rust van een infraroodsauna zullen u helpen om op een natuurlijke manier in slaap te vallen.

  • -Opwarmen van de spieren bij het sporten.

Ook voor het sporten is het raadzaam om uw spieren op te warmen om blessures te voorkomen.

  • -Hart en vaat ziekten

Cholestrol en vet zijn mede verantwoordelijk voor hart en vaat ziekten. Door regelmatig gebruik van de infraroodcabine worden deze stoffen verminderd.

Soorten Infrarood stralers

Incoloy magnesiumstraler

Een metalen buis van een specifieke legering. Voorzien van een weerstandsdraad die heet wordt. Ook deze buis, nagenoeg onverwoestbaar, is gevuld met magnesiumoxidepoeder. De naam van de straler is ontleend aan de vulling. Geeft hoofdzakelijk (IR-C/IR-B).

Full spectrum, Korte golfstraler

Meest geavanceerde systeem voor de infraroodcabine. Verwarmt het lichaam direct, zonder opwarmtijd. Dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Geeft het volledige infraroodspectrum weer (IR-C - IR-B - IR-A).

Duo Straler

Hierbij worden de elementen van de Incoloy magnesium straler, en de Full Spectrum straler, samengevoegd in één stralerbehuizing.Ukan dan met een ingebouwde schakelaar de keuze maken tussen de magnesiumstraler of de Full spectrum korte golf straler.Indien alle stralers in een infraroodcabine DUO stralers zijn, hebt u een volledig systeem lange golf stralers in uw cabine, ÉN een volledig systeem korte golf stralers. Dus twee volledige systemen in uw infraroodcabine.

Vlakte Straler

Verkrijgbaar in platen van diverse afmetingen die voorzien zijn van platte verwarmingselementen. Kwam in eerste instantie hoofdzakelijk uit Oostenrijk en werd toegepast in de periode 2002-2007. Nu nog enkel als vloerverwarming. Geeft nagenoeg uitsluitend lange golf infrarood (IR-C).